Roderbladet slår rekord

Hej alla flitiga!

Stort tack för era insatser i det nya numret av Roderbladet. Jag har aldrig varit med om den mängden korrektur tidigare i denna tidning. Och det berodde givetvis på att tidningen var rekordstor - hela 44 sidor!

Tack till alla som skrivit, fotograferat och läst korrektur. Ni har gjort ett jättejobb!

Tack även till annonsörerna, som strömmar till som aldrig förr. Ännu går det att göra papperstidningar, vilket naturligtvis gläder en gammal nyhetsräv som skrev sin första tryckta artikel i Smålandsposten 1969.

Tyvärr fick vi inte med något referat av Grefabs bolagsutredning eftersom kommunbyråkraterna ansåg att handlingen var hemlig till dess att Stadshusbolagets styrelses protokoll hade justerats. (Mot byråkraterna kämpar även gudarna förgäves!)

Men som ni redan harsett, har jag spridit ett kort referat via e-post till alla medlemmar som registrerat sig på minhamn.se. Sprid det vidare till alla båtvänner!

Tidningen kommer i brevlådan på tisdag - men du kan läsa den redan nu: Klicka här!

 

Lägg till kommentar

Använd god netikett när du skriver kommentarer. Kränkningar eller aggressivitet mot andra personer medför att kommentaren tas bort. Om du inte är registrerad användare på minhamn.se så måste du ange namn och e-postadress.


Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons